Mantelzorg

Vindt u het lastig om de zorg voor uw ouders te combineren met uw eigen agenda? Hebt u ook regelmatig de ervaring dat er meer uren in een week moeten zitten? Ik kan u helpen om een aantal mantelzorg taken over te nemen. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Lees meer

Samenwerking met Advies Hulp & Zorg kan u helpen om gezamenlijk de mantelzorg taken voor uw naaste te regelen. We bespreken welke taken ik van u over kan nemen. U ontvangt op afgesproken momenten informatie over de voortgang. Advies Hulp & Zorg ondersteunt en adviseert u op het gebied van zorg, huisvesting, vrijetijdsbesteding en vakantie. Door gebruik te maken van mijn ondersteuning is er meer ruimte voor daadwerkelijke aandacht voor uw naaste. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en advies of hulp op maat zijn voor mij vanzelfsprekend. Bij Advies Hulp & Zorg heeft u geen wachttijden of indicatiestellingen. Ik bespreek graag met u wat uw wensen zijn en voorzie u dan van een passende offerte.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook mogelijk buiten kantoortijden, in de avond of op zaterdag)? Neem dan contact op.

Bent u benieuwd naar de werkwijze klik dan hier.