Ontzorgen, de prijzen

De diensten van Advies Hulp & Zorg zijn veelal maatwerk. Dit betekent dat er na het gratis kennismakingsgesprek een offerte wordt gemaakt waarin beschreven is welke diensten geleverd worden en wat de kosten daarvan zijn.

Bent u op zoek naar mogelijkheden om frequent ondersteuning (ontzorgen voor een vaste prijs)  te krijgen dan zijn de ontzorgabonnementen wellicht iets voor u. Om u een indruk te geven van de kosten

  • Begeleiding bij een artsenbezoek € 40.00 

Hierbij worden vooraf de vragen, de bevindingen en de stand van zaken besproken ter voorbereiding. Achteraf maak ik een verslag van het bezoek  met de conclusies en de nieuwe afspraken.

  • (Beeld)belabonnement

Als u behoefte heeft aan een frequente telefonische ondersteuning, al dan niet met beeldbellen (skype) dan kan dat. Op afgesproken momenten vindt er telefonische ondersteuning plaats. Hoe vaak u dat wenst, dat bepaalt u zelf. Per maand zijn de kosten daarvoor:

1 x per week € 25.00

2 x per week € 40.00

3 x per week € 50.00

  • Ontzorgabonnement ‘Basis’ € 40.00 per maand

Met dit abonnement kunt 2 uur ondersteuning per maand krijgen op de wijze die u nodig heeft. Bijvoorbeeld om tweemaal per maand  de post en de administratie bij te werken.

  • Ontzorgabonnement ‘Standaard’ € 60.00 per maand

Met het standaard abonnement heeft u recht op 4 uur ondersteuning en is er één artsenbezoek per maand gratis. Handig om gemiddeld eenmaal per week de afspraken, de post en de administratie door te lopen. En dan is er ook nog tijd om even bij te praten en het verhaal kwijt te kunnen.

  • Ontzorgabonnement ‘Uitgebreid’ €100.00 per maand 

Met het meest uitgebreide pakket heeft u alle service die u maar kunt wensen. 6 uur ondersteuning, één gratis artsenbezoek en onbeperkte telefonische ondersteuning. Ontzorgen op en top! Met dit abonnement weet u dat de zorg gegarandeerd is.

 

Een combinatie van een belabonnement en een ontzorgabonnement biedt ik u aan met 20% korting.

De contracturen advies, hulp of ondersteuning worden in overleg gepland en ingevuld op basis van de vraag van de klant. Indien extra uren nodig zijn dan wordt hiervoor € 40.00 per uur in rekening gebracht.

De prijzen zijn exclusief 21 % BTW