Over Advies Hulp & Zorg

Professionele zorg vanuit betrokkenheid!

Na bijna 30 jaar te hebben gewerkt bij verschillende organisaties en in verschillende functies heb ik nu de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te starten. Ik heb veel ervaring opgedaan die ik nu graag inzet voor cliënten van mijn bedrijf ‘Advies Hulp & Zorg’

De naam van mijn bedrijf zegt veel over mijn passie: ik ‘ontzorg’ graag. Zo kunt u datgene doen wat u graag wilt doen. Ik wil graag mensen op weg helpen door hen professionele zorg en ondersteuning te beiden, advies te geven of daadwerkelijke hulp te bieden en dat alles met veel persoonlijke aandacht.

Met alle veranderingen in de gezondheidszorg wordt het niet eenvoudiger om altijd de goede zorg te krijgen. De toenemende vergrijzing, de extra inzet van mantelzorgers, familieleden en vrienden zijn actuele thema’s. De regie dient steeds meer door de mensen zelf te worden gevoerd en men moet zelf de hulp daarbij regelen die nodig is. Dit is niet voor iedereen even eenvoudig. Soms is het voor mensen gewoon te complex, soms zijn er geen familieleden, kinderen of vrienden die hen daarbij kunnen helpen.

Met ‘Advies Hulp & Zorg ‘ bied ik u een professioneel alternatief en adviseer en ondersteun ik graag bij al uw zorgvragen.

Samenwerken met Advies Hulp & Zorg staat voor:

  • Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij Advies Hulp & Zorg heeft u steeds te maken met dezelfde persoon.
  • Geen vaste kantoortijden. Advies Hulp & Zorg heeft service hoog in het vaandel staan. Werktijden zijn niet afgebakend van 9-17 uur. Ook op zaterdag of in de avonden zijn afspraken te maken.
  • Vraaggericht werken: Ik streef naar tevreden cliënten en daarom wil ik graag dat de feitelijke vraag van een cliënt duidelijk wordt. Op basis daarvan werk ik het advies of de hulp uit. Ik heb geen standaard producten of diensten.
  • Snelheid: Doordat Advies Hulp & Zorg een kleinschalig bedrijf is, kan er snel en effectief gewerkt worden.
  • Advies Hulp & Zorg biedt oplossingen voor lastige vragen en zorgt voor meer levensplezier.