Wie is Willem

Mijn passie

Voor anderen zorgen zodat het leven iets makkelijker en plezieriger wordt geeft mij energie en voldoening. Ik wil graag meedenken met mensen die vragen hebben op het gebied van zorg, huisvesting en vrijetijdsbesteding. Uiteraard wil ik hen dan voorzien van een zo goed mogelijk antwoord op hun zorgvraag. Hiermee wil ik mensen in staat stellen om een prettiger en kwalitatief beter leven te leiden ondanks de zorg die nodig is

Creativiteit, vindingrijkheid en oplossingsgericht bezig zijn zorgen er voor dat ik me dagelijks met veel passie inzet voor mijn bedrijf. Ik zie altijd mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden Ik waardeer mijn cliënten en ga met hen graag de uitdaging aan om van toegevoegde waarde te zijn. Zelf je leven regisseren vraagt soms wat ondersteuning en daar wil ik graag in voorzien.

Mijn achtergrond

Het werken met en voor mensen heeft in mijn carrière altijd centraal gestaan. In mijn werk ben ik altijd bezig geweest met het creëren van kansen voor andere mensen om zich te ontplooien en met het ontwikkelen van producten en diensten. Deze ervaring biedt voldoende basis voor mijn eigen bedrijf. Mensen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van zorg, huisvesting, vakantie en vrijetijdsbesteding en worden door mij omgezet in advies of hulp op maat.

Naast mijn werk

Naast mijn werk is voor mij sporten belangrijk, hardlopen, rotsklimmen en schaatsen op natuurijs zijn geliefde bezigheden. Ik vind het prettig om buiten te zijn, tuinieren, wandelen en fietsen. En de dag afsluiten met een heerlijke zelfbereide maaltijd voor mijn gezin is voor mij zeker ontspanning. Mijn vrouw en ik reizen graag door Europa en dan genieten we van mooie natuur, de mensen, de zon en natuurlijk een lekkere maaltijd en een glas wijn.