Zorgvrager

Ook behoefte aan ondersteuning?

Hebt u twijfels of u de arts goed begrijpt bij een controlebezoek? Moet u alleen op zoek gaan naar een geschikte rollator? Bent u benieuwd of er nog mogelijkheden zijn voor een vakantie? Met al dit soort vragen help ik u graag op weg. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Lees meer...

‘Advies Hulp & Zorg ‘ biedt ondersteuning en adviseert u op het gebied van zorg, huisvesting, vrijetijdsbesteding en vakantie. Er kunnen allerlei vragen zijn waarop niet altijd eenvoudig een antwoord te vinden is. Als u hiervoor hulp zoekt neem dan contact met mij op.

In mijn werk is persoonlijke aandacht belangrijk; ik voorzie u graag van ondersteuning of advies op maat.

‘Advies Hulp en Zorg’ is een kleinschalig bedrijf waar u altijd met uw vragen terecht kunt. Ik heb geen standaard advies of product maar zoek voor u naar een oplossing, een advies of een vorm van hulp die past bij u en uw vraag. Bij Advies Hulp & Zorg heeft u geen wachttijden, indicatiestellingen.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook mogelijk buiten kantoortijden, in de avond of op zaterdag)? Maak dan nu een afspraak.

Bent u benieuwd naar mijn werkwijze klik dan hier.